tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post1115782522325729502..comments2023-12-07T16:33:56.943+01:00Comments on Gourmetmorsan: Vad sjutton gjorde vi för fel?Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-91416263662880305712011-02-06T18:34:31.913+01:002011-02-06T18:34:31.913+01:00Gjorde oxå såna förra veckan...o de flöt ut totalt...Gjorde oxå såna förra veckan...o de flöt ut totalt. Antar att de var samma sak som hände med era?!<br /><br />Dock smakade de som de skulle...så vi har smaskat av dem ändå.Mamma Mhttp://blogg.mama.nu/mammamnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-54211613233109604482011-02-05T10:45:15.290+01:002011-02-05T10:45:15.290+01:00Åh gud tack så jätte mycket för tipsen! Vår familj...Åh gud tack så jätte mycket för tipsen! Vår familj har aldrig varit någon "skidfamilj" så här hemma kan jag nog inte hitta något som passar tyvärr :( Men jag ska kika lite på de få second hand vi har här i stan, och definitivt ta en titt på filmen. I värsta fall får underställ, någon färgglad tröja och stora sockar med skidbrillor duga, haha. <br />Tackar så jätte mycket :)Fannyhttp://fimas.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-32735751686936000472011-02-04T15:21:38.786+01:002011-02-04T15:21:38.786+01:00Hej! Jag tror man ska ha kakdegen i små formar, så...Hej! Jag tror man ska ha kakdegen i små formar, så flyter de inte ut. Min kära mor gör iaf alltid så. :-) Tack förresten för en superhärlig blogg, jag blir så glad av dina fina inlägg!Elinornoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-49623752679686558702011-02-04T15:20:40.684+01:002011-02-04T15:20:40.684+01:00Det där receptet på hallongrottor känner jag inte ...Det där receptet på hallongrottor känner jag inte alls igen. Du kan ju jämföra med det här som jag nog tror är det vanligaste: <br /><br />Rör 250 g smör och 1½ dl socker.<br />Blanda 4-4½ dl vetemjöl med 1 dl Marsanpulver och 1½ tsk bakpulver och arbeta in.<br />Dela degen i två delar, rulla ut varje del till en längd, dela varje längd i 20 bitar. Forma varje bit till en boll och lägg i pappersformar<br />Gör en fördjupning i varje boll och lägg i en klick fast hallonsylt. Grädda cirka 15 minuter i 175 grader.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-39111340872326213512011-02-04T14:12:45.871+01:002011-02-04T14:12:45.871+01:00Pröva att ha i vetemjöl nästa gång, tror inte det ...Pröva att ha i vetemjöl nästa gång, tror inte det är tillräckligt "bindemedel" i potatismjöl och därför flyter kakorna ut...! Är ni glutenintoleranta så byt ut mjölet mot glutenfritt mjöl så får ni ett bra resultat!<br /><br />Önskar dig en skön helg, kram Karinbagerskanhttps://www.blogger.com/profile/03680988962799758088noreply@blogger.com