tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post6911221368366169544..comments2023-12-07T16:33:56.943+01:00Comments on Gourmetmorsan: Kyckling i marinad och basilikarisotto! En klar favorit!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-31329854732206173392013-11-08T10:03:06.442+01:002013-11-08T10:03:06.442+01:00Måste bara fråga, värmer du den med marinad och al...Måste bara fråga, värmer du den med marinad och allt??Ingelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-87047942266779111902013-11-08T09:02:13.935+01:002013-11-08T09:02:13.935+01:00Ska göra detta till imorgonkväll när vi får gäster...Ska göra detta till imorgonkväll när vi får gäster, men vi gör ugnspotatis o rotsaker o dragonsås till...trevlig helg!Ingelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-24575239324548248432013-04-15T15:44:10.698+02:002013-04-15T15:44:10.698+02:00Oj så gott detta lät, kanske måste det testas till...Oj så gott detta lät, kanske måste det testas till helgen!! Vilken underbar blogg du har!!Ingelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-32799125012251715692011-09-08T09:19:26.425+02:002011-09-08T09:19:26.425+02:00Denna kycklingen ska nog provas imorgon! Funderar ...Denna kycklingen ska nog provas imorgon! Funderar dock på att ha nån vegetarisk paj till, typ briostpaj eller nått sånt. Är det ett big no-no att skippa risotton eller är det kycklingen som är grejjen?Annika - Bakat och lagathttp://bakatochlagat.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-77099050466216713512011-09-07T19:01:16.228+02:002011-09-07T19:01:16.228+02:00Hmm, så om jag förstår det rätt så ska kycklingen ...Hmm, så om jag förstår det rätt så ska kycklingen marineras efter stekningen i ugn och sen serveras kall eller bara värmas upp? Känns lite bakvänt....? Balsamico är en stor favorit hos oss, så det här ska få stå på bordet i helgen!<br />Tack för härliga tips och massor av inspiration!<br />KramSarahttps://www.blogger.com/profile/18242875884070692341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-19062544468855015422011-09-03T12:16:12.567+02:002011-09-03T12:16:12.567+02:00Hej Emilia!
Servera gärna kycklingen rumstemperera...Hej Emilia!<br />Servera gärna kycklingen rumstempererad eller lite lätt ljummen! <br />Lycka till! Kram GourmetmorsanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-63392757052090248182011-09-03T08:24:59.729+02:002011-09-03T08:24:59.729+02:00Låter himla gott! Ska kycklingen serveras kall?Låter himla gott! Ska kycklingen serveras kall?Emilianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-11321909256847864082011-08-29T21:15:22.848+02:002011-08-29T21:15:22.848+02:00Åh, kycklingen blir så god! Jag har haft samma mar...Åh, kycklingen blir så god! Jag har haft samma marinad till fläskfilé också. <br />Spännande att det är så kort tid kvar nu!Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-59094704236106125522011-08-29T11:19:18.266+02:002011-08-29T11:19:18.266+02:00Brukar göra något liknande.. men din kryddning lät...Brukar göra något liknande.. men din kryddning lät lite godare så jag får nog förfina mitt recept :)Alexandrahttp://alexmumsmums.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-18332410631114855582011-08-28T21:45:27.448+02:002011-08-28T21:45:27.448+02:00En vecka kvar att jobba och tre veckor kvar till b...En vecka kvar att jobba och tre veckor kvar till beräknad förlossning här med. Tycker inte alls tiden går snabbt. Kanske annorlunda första gången...<br />Den där kycklingen ska jag se till att göra. Kanske något för helgen. Längesen jag gjorde risotto!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.com