tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post7088751616742677216..comments2023-12-07T16:33:56.943+01:00Comments on Gourmetmorsan: Glitter, glamour och ett nytt 2012!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-59286322238682184622012-01-03T21:43:41.220+01:002012-01-03T21:43:41.220+01:00Stort tack för svaret, då ska vi testa detta i vec...Stort tack för svaret, då ska vi testa detta i veckan!!! // JosefinJosefinhttps://www.blogger.com/profile/07044892574746100817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-32299450054554002882012-01-02T22:33:18.144+01:002012-01-02T22:33:18.144+01:00Hej Josefin! Jag förstår att det kan vara lite för...Hej Josefin! Jag förstår att det kan vara lite förvirrande med samma recept, men olika mängder. Men jag tycker det ska vara gott om sås, så till receptet på Sandkullens lax ökade jag på grädden lite. Minskade lite på hummerfonden, för jag tyckte den blev lite väl stark sist. Men det hela beror mycket på märke på hummerfonden eller om man gjort egen. Men jag rekommenderar att du använder detta receptet på 5 dl grädde, och smakar av hummerfonden efter hand. Lycka till! GourmetmorsanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-27981060699808519082012-01-02T20:46:47.165+01:002012-01-02T20:46:47.165+01:00Hej, har en fråga eller två ang receptet Sandkulle...Hej, har en fråga eller två ang receptet Sandkullens Lax. Tidigare i din blogg så finns det receptet oxå med men det skiljer sig från detta...vilket är det som stämmer???? Och hur stor tub ost??? Finns två storlekar...ursäkta besväret, men det lät så gott och vill inte bli besviken pga av fel mått... =) //JosefinJosefinhttps://www.blogger.com/profile/07044892574746100817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-27330712179976006352012-01-01T20:29:59.910+01:002012-01-01T20:29:59.910+01:00mmm mange gode retter...
ønsker deg og dine et rik...mmm mange gode retter...<br />ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År:)...gleder meg til å følge bloggen din videre i det nye året:)<br /><br />Ann-CharlotteAlottesVerden https://www.blogger.com/profile/11258284890836302642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-29055182083029690622011-12-31T13:42:08.657+01:002011-12-31T13:42:08.657+01:00Hej. Fick tips på din sida nu när vi skulle ha nyå...Hej. Fick tips på din sida nu när vi skulle ha nyårsmat. Vi hittade en hel del, så vi har faktiskt plockat ut förätt, varmrätt och dessert från dig.<br />Gott Nytt År.<br />Annette<br />http://pysselknap-lobben.blogspot.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-5710413039687149892011-12-30T13:07:48.253+01:002011-12-30T13:07:48.253+01:00Mmm, mycket gott! Alltid bra tips när man tittar i...Mmm, mycket gott! Alltid bra tips när man tittar in här hos dig:)<br />Önskar dig ett Gott Nytt År!<br />Kram SuzannSuzhttps://www.blogger.com/profile/18274221860552077807noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-100909384845456062011-12-29T10:20:00.900+01:002011-12-29T10:20:00.900+01:00Oj, vad mycket gott du har lagt ut. Jag har tyvärr...Oj, vad mycket gott du har lagt ut. Jag har tyvärr redan bestämt min meny till nyårsafton, men kommer absolut att prova någon av dina rätter vid senare tillfälle. God fortsättning på dig!Pinglanhttp://pinglansreceptblogg.blogspot.comnoreply@blogger.com