tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post7701947164327661099..comments2023-12-07T16:33:56.943+01:00Comments on Gourmetmorsan: Falsk fläskfilé med rotfrukter och favoritsallad!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-13420223269141918522014-08-07T16:12:50.459+02:002014-08-07T16:12:50.459+02:00Hej!
Man kan göra vilket man vill. Antingen i form...Hej!<br />Man kan göra vilket man vill. Antingen i form i ugnen eller puttra lite längre tid på spisen. Låt köttet tina lite. Det blir enklare att skära köttet om det är lite fruset.<br />Kram GourmetmorsanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169967505673528998.post-37791207369115794442014-08-05T16:58:55.032+02:002014-08-05T16:58:55.032+02:00Mums detta måste testas! Har sparat ett recept me...Mums detta måste testas! Har sparat ett recept med samma namn från dig innan men då skulle köttet läggas i form och in i ugn med såsen, men detta ska alltså bara puttra i stekpannan? Ska skivorna skäras och stekas när köttet är fruset eller tinas först? Anonymousnoreply@blogger.com