onsdag 27 november 2013

Pastahasta var det här!










































Gokväll på er!

Har precis röjt upp efter kvällen middag, och har till och med hunnit slappa lite i soffan. Det hör inte till vanligheterna. Starten på denna veckan har verkligen gått i ett jehu... har haft massa spännande saker på jobbet, och ibland är det inte alltid så lätt att få ihop pusslet, när mannen är på resande fot. Men imorgon blir det ballonger och serpentiner då han kommer hem efter 10 dagar i Kina. Barnen har till och med ritat "Välkommen hem"-teckningar. Så imorgon står välkomstkommittén redo :-)  Igår fick min pappa rycka in, då det körde ihop sig lite inför dagishämtningen. Utan bil och med 5 km till dagis slängde han sig på cykeln och fick trampa som bara sjutton. Fick liknelsen imorse om att han måste vara en Superhjälte... och det är han, flera gånger om. Den bästa superhjälten man kan ha  Så har ni en superhjälte i er omgivning, glöm inte att ge dem en uppskattande kram. Kramar och uppskattning kan man aldrig få för mycket av.

Ikväll när vi kom hem, blev det härlig onsdagspasta som barnen gladeligen mumsade i sig utan problem, och jag med. Lite rött i glaset till maten gjorde att rätten fick en extra stjärna i kanten. Ibland är det inte så mycket som ska till för att det ska kännas lite extra lyxigt. 

♥ Njut av kvällen


PASTAHASTA
4 personer

Spagetti för 4 personer, kokas
2 dl grädde
200 gr baconost
1 boll mozzarella
1 paket bacon
1 gul lök, finhackad
1 dl chilisås
Salt, peppar, cayennepeppar
Persilja till garnering

Gör så här:
Koka spagettin enligt anvisningar på förpackningen.
Hacka löken, skär baconen i mindre bitar. Skär mozzarellan i mindre bitar. Stek alltsammans i stekpanna, så det får fin färg. Häll i övriga ingredienser, smaka av med salt, peppar och cayennepeppar.
Blanda alltsammans med spagettin och rör runt. Toppa med lite hackad persilja.
Time to eat!



1 kommentar:

  1. Det ser jattegott ut och ska prova det hemma! Lite rott I glasen forhojer definitvt stamningen! Och vilken fantastisk pappa du har!
    Har just hittat din blogg och ar helt fascinerad av alla underbara recept och bilder! Ser fram emot att lasa mer!
    Kram!

    SvaraRadera