
marinad sedan i lördags! Men den som väntar på nåt
gott, för nu bör det med stor sannolikhet fått sig rejält
med smak tänkte jag. Å jo minsann, det var smak på 
det allt. Nästan för mycket, om ett kött kan få för 
mycket smak vill säga. Snudd på alltför salt... men 
tillsammans med lite grillade grönsaker och fetaostsås 
satt det som en "smeck", när vi samtidigt försökte 
få fason på en trädgård med högt gräs och massa ogräs...
Det är väl nackdelen med sommaren att ogräs också 
trivs då 
Grillwoken fylldes med massa smarriga grönsaker som bara
behövde några minuter på grillen för att få de klart! 
Smarrigt värre och en kul variant som tillbehör.. å dessutom 
GI, vilken start på veckan 
Grillade grönsaker
Färsk lök i klyftor
Röd och gul paprika
Squash i halvmånar
Hela Coktailtomater
Suger snaps
Gröna bönor
Färska  örter, så som basilika, oregano, 
timjan och rosmarin.
En skvätt av citronolja och vitlöksolja
Fetaostsåsen
2 dl creme fraiche
1/2 paket smulad fetaost
salt och peppar


Grillwok är kanon att slänga ned grönsakerna i. Vi använder vår alldeles för sällan bara.
SvaraRadera