
Vad hade jag gjort om inte det funnits röda små söta
coktailtomater? Utanför Varberg finns en tomatodling,
där man kan köpa dessa små sagolika tomater och från
och med nu står det 1 kilo på handlarlistan för varje
vecka... Nu undrar ni säkert hur man kan äta
1 kilo i veckan? Men jag lovar er att det inte är några
större problem... Låter man de stå framme blir de
härligt rumstempererade och äts som godis!
Betydligt nyttigare också, och det är ju faktiskt
inte helt fel
Vilken är er favorit bland de
härliga grönsakerna vi har här hemma i
Svedala nu?
Vilken underbart fin bild! Man blir verkligen sugen på tomater! :)
SvaraRaderaMissa inte första tävlingen för månaden som har startat nu! Du kan vinna ett fullproppat paket fyllt med formar från Kalasform! Skulle vara jätte roligt om du deltar! Ha det bra! Kram Daniella - BakeCake
Galet!inspirerande matblogg,fotona e helt fantastiska! och recepten helt i min smak...mmmmmm!/Veronica
SvaraRaderaHej Veronica!
SvaraRaderaTack för dina fina ord... de peppar en alltid att fortsätta!
Hoppas du kommer finna mycket gott att tillaga i sommar!
Ha det gott! Gourmetmorsan
Tomater som står framme eller som man kan plocka direkt från platan är alltid gott. Annars är jag tokig i färska sockerärtor. Knaprar jag i mig som godis, eller en söt liten röd paprika...
SvaraRaderaÅåh Var finns tomatodlingen?
SvaraRaderaHej Marie!
SvaraRaderaDen ligger i Tofta! Öppet varje dag, tror det var kl. 11-18!
//Gourmetmorsan
Vi har oxå gärna coctailtomater framme i en skål vid denna tiden på året, så gott att gå och småäta från. Annars håller jag med Remsan om sockerärtorna som är spröda och krispiga. Sparris har det blivit en hel massa av denna sommar/vår oxå...
SvaraRadera