söndag 4 november 2012

Saffrans guld... en smak av julen!

Hej härliga söndag!
Nån mer än jag som börjar bli sugen på julen? Redan nu börjar min hjärna fundera på hur det ska piffas, pyntas, inhandlas inför denna högtid. Jag vet knappt om jag vågar tala om det, men jag har faktiskt pyntat lekstugan idag med ris och ljusslingan så det är på plats. Så en sak mindre på "Att-göra-listan" Check! ;) 
Eftersom det i stort sett bara har regnet hela helgen, fick man ändå ta sig ut en sväng, och då passade det ju bra att samla ihop lite ris inför advent! Tycker det är sååå otroligt mysigt när man kan tända de där ljusslingorna och stjärnorna och få lite ljus och mys i tillvaron. Nu är det bara ruggigt och mörk... Bläää! Inte min grej alls! Känns som jag går och lägger mig tidigt, och ändå är hur trött som helst när man vaknar. I och för sig vaknar man ju varje morgon kl 5, för då tycker minstingen här hemma att vi har sovit klart...Håller inte med alls ;)  

I vilket fall som helst, MAT hör ju verkligen julen till, och Risifrutti har kommit ut med en ny smak, Saffrans Guld. Någon som smakat? Jag ska villigt erkänna att jag var lite skeptisk innan provsmakningen... men det hade jag verkligen ingen anledning att vara. Tycker den var hur god som helst! Saffran och skogsbärssylten gifte sig med varandra. Klart godkänt från Gourmetmorsan!

Nej, nu vankas det "Solsidan", dags att krypa upp i soffan!

♥ Kram


4 kommentarer:

 1. Mm ja saffran är riktigt gott och juligt:)
  Kram från victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 2. Låter spännande! Måste jag hålla utkik efter. Typ saffranspannkaka!!:)

  SvaraRadera
 3. Är super sugen på att få upp alla ljusslingor ute och förvandla mörkret till mysigt istället!!!
  kanske skulle göra som du till helgen och fixa iordning lekstugan så den är klar!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tyckte inte alls den smakade saffran utan mer mandel?? Lite i eftersmaken på sin höjd. Blev sjukt besviken! :-(

  SvaraRadera