Hej på er!
Hoppas ni haft en härlig 3:e advent? Här har det varit en lugn sådan. Igår var det julbord med jobbet, vilken var riktig, riktigt lyckad. God mat och grym underhållning av bandet Janes bomb. Vilket band! Fullt ös från start! Kan varmt rekommenderas!
Idag har vi firat 3:e advent genom att tjuvstarta med att griljera skinkan och satt in granen. Såååå mysigt! Det är nåt visst med första kvällen man tänder granen och bara myser. Bara glöggen som saknades, men det orkade vi inte få ner, eftersom det blev en pizzakväll! Inte helt otippat
Tror minsann att det får bli till att hoppa i satängen tidigt ikväll. För snart är det ju julbord igen... men först några arbetsdagar
♥ Tjingeling!
När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr.
Julskinka från Bodalsgris.
Som jag tidiagre skrivit om kommer Bodalsgrisen från gårdar i och kring Bohuslän och Älvsborg. Närproducerat, när det är som bäst. Så köp en Julskinka från Bodalsgris till jul.
Jag använde mig av en färdigkokt skinka och griljerade den traditionellt med 2 ägg coh 5 msk sötstark senap. Toppade med ströbröd över. Yammie!
Hej.
SvaraRaderaToppen att Bodals skinkan är till belåtenhet. Jag har mitt goa kvar. jag valde en rimmad skinka från Bodalsgris. Den tänker jag ugnsbaka och griljera på söndag innan julafton.
Jag önskar dig en riktigt God Jul!
Ingalill / Mat från regionen
Du har ju testat den färdigkokta julskinkan från Bodalsgris.
SvaraRaderaNär jag ser att resultatet är så lyckat blir jag faktiskt lite varm i själen. Själv har jag en rimmad Bodalsskinka som jag ska ugnsbaka och griljera dan före julafton. Mina förväntningar är riktigt stora, måste jag säga.
Kul att besöka din Blogg. Här finns det massor av tips och idéer. Ha en riktigt God Jul!
Ingalill / Mat från regionen
Slipper göra skinkan i år men önska dig God Jul tänkte jag göra!
SvaraRadera//Lottzy
God jul, fra din norske leser.
SvaraRadera