onsdag 25 december 2013

Kavalkad av julen 2013


Hej på er allihopa!

Åh god fortsättning på julen. Hoppas er jul blev precis som ni tänk att den skulle bli. Här blev det fullt gs från morgon till kväll. Massa god mat och härligt sällskap. Ibland så högt stoj och stim så man hade önskat man hade peltorkåpor för några minuter. Men det är väl så när barnen är uppspelta i väntan på tomten ;-) För vem vet om han är på riktigt eller inte ;-) Vår lilla tjej var så rädd för tomten att hon skakade, men efter ett tag insåg hon att det inte var så farligt. Hon vågade sig till och med fram och gav tomten sin napp. Ååh det är stort vill jag lova!

Några dagar innan jul var vi på julbord, och där hade de gjort egen snaps, med smak av pepparrot. Jag har aldrig gjort egen snaps, så i år var det dags. Åh det är ju galet enkelt, jag undrade varför jag aldrig gjort detta tidigare. Efter lite instruktioner, och 2 dagar senare var det dags att smaka av. Mycket väl godkänd! Len, smakrik och alldeles underbar :-) 
Imorgon ska ni få ta del av Gourmetmorsans Pepparrotssnaps! De ni :-) Men alldeles strax kommer det upp ett recept på gårdagens dessert. Självklart var det lite ris a la Malta med saftsås (inte att förglömma på julafton) men också en Nötmaräng med apelsin, granatäpple och en liten bit chokladfudge.

Nu blir det titt på  "Så mycket bättre" och sedan" Sällskapsresan". Härligt soffhäng denna juldag!

♥   God fortsättning på julen underbara läsare!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar