måndag 27 februari 2012

Julens smaker i en härlig dryck-Oatley Chai Havredryck



































Ny vecka, mer snö utlovas! Jag som precis fått lite vårinspiration, och kunde inte låta bli att sätta fram utemöblerna häromdagen, när solen gassade och en härlig värme spred sig! Nu är det kallt och ruggigt igen...Bhrrrrrr!
Finns det nåt bättre att värma kroppen med än att krypa upp i soffan under en härligt varm pläd med en kopp rykande het dryck? Idag testade jag Oatleys Chai havredryck. Åh jösses vad jag blev glatt överraskad... Den smakade underbart gott... kanel, kardemumma, kryddnejlika och ingefära. Man kan sammanfatta det med JUL helt enkelt! Jag är inte mycket för havredryck annars, men den här kommer jag absolut att köpa igen. Att den dessutom är full med massa nyttigheter och då främst järn och folsyra som är extra viktigt för oss kvinnor gör ju den bara ännu mer intressant. Perfekt för magarna som inte tål laktos, mjölkprotein och soja! Du hittar den i välsorterade livsmedelsbutiker! Så passa på att krypa upp i soffan med en kopp vet ja´! Det är du väl värd! 
Ha en underbar start på veckan! 



2 kommentarer:

  1. Hej!
    Har upptäckt din fina blogg m alla dessa underbara recept! En klar favorit som jag besöker ofta m aldrig förr lämnat någon kommentar till. Nu tänkte jag svara på din undersökning men det går inte att komma vidare efter fråga nr 1. Vad är fel?
    /Annika

    SvaraRadera
  2. Har letat efter denna. Låter jättegod! Ja, fy vilket ruggigt väder det är idag. Brr....

    SvaraRadera