fredag 31 maj 2013

Fredag och dagens vintips!

Hallå på er där ute i sommarsverige! Vilket väder vi har... underbart! Idag har vi haft event på jobbet, och jag har grillat för fullt till alla hungriga besökare vi haft. Det har verkligen varit varmt i dubbelbemärkelse. Gassande sol och en het grill... det var så man nästan flöt bort ett tag;-) Så ikväll är jag väl värd lite kallt gott vitt vin tycker jag! Yeah! Kommer intas gott i hammocken medans jag tittar på när mannen får jobba på vårt altanprojekt. Bästa uppdelningen, eller vad säger ni ;-) 

Min rekommendation ikväll är ett vin som är riktigt fylligt och med mycket smak. Passar till fisk, fågel och gris och heter Chenin Blanc 2012
Ancient earth 89 kr på Systembolaget.

Detta tycker jag absolut ni ska testa, om inte idag, så kanske imorgon. Ha en fortsatt härlig kväll!


♥ Happy Friday!


3 kommentarer:

 1. Vitt vin ikväll är perfekt. Jag hade dessutom turen att vinna i månadens vinlotteri på jobbet idag:)
  Här blir det en flaska Sibling Rivalry.
  Ha en go helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annette!
   Du verkar ha turen med dig. Vinlotteri är ju aldrig fel att få högsta vinsten i :-) Ha en fortsatt härlig helg! Gourmetmorsan

   Radera
 2. Det där vinet ska jag definitivt ta och prova! Tack för tipset:) Jag har totalt snöat in på rosé och tycker de flesta vita viner bara blir sura, men det här verkar värt att chansa på.

  Arla-glassen kanske skulle prövas också, men det finns faktiskt en gammal glassmaskin i skåpet som förut användes flitigt (frysblocket finns fortfarande alltid i frysen:)). Vi måste nog bli bättre på att använda den igen, det blir fantastisk glass och vad slår hemmagjord glass? När du själv kan bestämma naturlig smaksättning och använda grädde, mjölk eller yoghurt allt beroende på hur fet du vill ha den. Sorbet blir också jättegott!

  Ha en härlig söndag!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera