Hallå på er denna annandag påsk! Här strosar vi mest omkring och tar tag i sådana där "måsten"...som att rensa bland alla mattidningar som jag samlat på mig i x antal år! Kan lova att det är en gigantisk hög som ska gås igenom. Men det är ju inte så otroligt tråkigt, faktiskt Man får mycket inspiration för rätter att laga framöver Detta "lilla" projekt passar ju helt perfekt en dag som denna då regnet öser ner och det blåser som bara sjutton...Det var annat än igår då solen sken och det blev grillning på lunchen. Sedan testade vi Äppelmust från Kivik Musteri. Jag förstår att försäljningen av alkoholfria drycker på Systembolaget slår rekord. För smakar alla som denna underbara äppelmust så kommer det bara slå nya rekord. Perfekt att bjuda på som ett alkoholfritt alternativ nästa gång det vankas gäster
Vad hittar ni på där ute i stugorna denna annandag påsk?
På återseende ♥
Äppelmust från Kivik
Kiviks Musteri Årets skörd Gravenstein 33 kr/750 ml
Kiviks Musteri Årets skörd Ekologisk 33 kr/750 ml
Kiviks Musteri Årets skörd Cox Orange/Belle de Boskoop 33 kr/750 ml
Visst är det gott med äppelmust och cider! Vi är ju bortskämda med att ha ett musteri här i byn och går bara några hundra meter för att få tag i de ljuvligaste sorter - från Sövde Musteri, väl värt ett besök! Men jag säger inte nej tack till Kiviks must, nej då.
SvaraRaderaHär är det lite tvätt, kanske en liten garderobsrensning och lite annat småplock såhär på annandagen!
Ha det gott!
Kram Suz
Visst är den god! Har också bloggat om dem.
SvaraRaderaJag borde också gå igenom mina tidningar... Vad gör du med dem? River du ut de recepten du vill spara och slänger tidningarna?
SvaraRaderaBlir det inte en gigantisk hög av tidningssidor då???
Lycka till!!!
Hej,
SvaraRaderaMIn annandag tillbringades i bilen, 15 timmar för att vara exakt. Nu hemma efter att ha firat påsk i Leiden, utanför Amsterdam. Borta bra men hemma bäst!
Kram Malin
Hej Pernilla! Jag river ut och sparar och... ja, det blir stora högar med tidnings-ut-riv...men det är lyx resonerar jag! Sedan är det bara välja och vraka bland massa gobitar att laga :-) I like! Kram Gourmetmorsan
SvaraRadera