söndag 19 augusti 2012

Trädgårdsbestyr... och fiskrätt i toppklass!

God morgon söndag! 
Hoppas ni mår bra allihopa? Det har varit ett par intensiva dagar den här veckan, men efter en härlig dag igår har jag åter laddat batterierna. Idag vankas här lite sol och vi har en trädgård som behöver lite omvårdnad... så det får det bli idag!
I veckan har jag varit på konferens med jobbet, och fick förmånen att bl.a. lyssna på en så fantastisk föreläsare. Hasse Carlsson. Han föreläste om "Jobbar vi ihop eller bara samtidigt? Så slående! Vilken kille till att inspirera. Vill ni läsa mer om honom tycker jag absolut ni ska gå in här! Jag skrattade så tårarna rann av glädje.... Vill bara lyssna mera...men nog om det.
Det har ju blivit lite mat också, som tur är...man måste ju fylla på med energi också! Så i helgen blev det en av våra favorit-rätter, nämligen Lax Walewska. För er som inte testat den, bör absolut gör det genast... eller vad tycker ni som provat? Ni hittar receptet på Lax Walewska här!

Nej, nu kallar ogräset på mig! Ha en härlig söndag alla underbara läsare!

♥ Vi höres



På vårt köksbord... läckert med färg!
Det gäller att frossa i blommor, nu när det är såååå fina!


1 kommentar:

  1. Åh vad jag blev sugen på fisk och räkor! Men jag har frossat i mig pasta gjord på zucchini och lite köttfärsröra...och ett glas rött till det!
    Föreläsningar är ibland fantastiskt roligt att gå på - du verkar ha haft kul! Smart tanke; "jobbar vi ihop eller bara samtidigt?"
    Ha en bra vecka!
    Kram

    SvaraRadera