onsdag 3 november 2010

Smarrigt hallon på getostbädd med digestivekex!







































Här kommer Gourmetmorsans bidrag nummer 2 till Ostchallenge.  Det här tilltugget går verkligen inte av för hackor då det innehåller både getost, hallon, och en härligt syrlig/sötmarmelad... Alla mina favoritingredienser! ;) Hoppas ni oxå tycker det smakar?


Smarrigt hallon på getostbädd med små digestivekex
Göteborgs Kex Utvalda Små Digestive
Getost
Hallon- och granatäpplemarmelad (St. Dalfour)
Färskt hallon med lite florsocker
Citronmeliss
Gör så här:
Bred getosten på kexet. Bred en liten klick av marmeladen över och garnera med hallon och citronmeliss.


Här kommer Gourmetmorsans andra bidrag till tävlingen Ostchallenge med Göteborgs Kex. Mer info om tävlingen finner ni på http://www.ostochkex.se/



1 kommentar:

  1. Hallon och granatäpplemarmelad har vi inte sett innan, så gott det låter. Den sorten ska vi hålla ögonen öppna efter i affären. Bra tips!

    SvaraRadera