ABSOLUT SOMMAR
1 del Absolut Svea
1 del Transbärsjuice
1 del Ginger Ale
Gör så här: Fyll ett glas med is. Blanda alla ingredienser och toppa med en lime klyfta.
Vi körde på lite snittar som kanske känns igen, men varför ändra ett vinnande koncept
Getostfyllda krustader toppat med honung
Laxrullar med wasabi
Prosciuttorullar med parmesan och ruccula
Minipiroger med färskost och soltorkade tomater
Oliver
Minipiroger i mängder...
Halvdold vinprovning med flaskorna på bordet...Men vilken sort döljer sig i vilket glas var frågan?
Det är verkligen inte enkelt det här med viner...
Dofta, smaka...fyll gommen och kör runt! Gör det igen å igen å igen...
Det var de här vinerna som vi provade. Allt från Cava till champagne. Var den dyraste godast frågar man sig? Nja...här går åsikterna isär...vissa tyckte den billigaste var godast och vise versa... Det är ju tur vi tycker olika
Anna de Codorníu 89:-
Graham Beck Brut 149:-
André Clouet 259:-
Moët 459:-
Tack Emelie för en otroligt bra vinprovning! Det blir bara mer och mer intressant det här med viner!
Sedan var det italienskt på tallriken. Risonipasta med gremolata och kallskuret...jabadabadoooo! Ni hittar receptet här!
Den här desserten dissade jag rätt skarp när detta skulle bestämmas. Tyckte faktiskt att det var lite väl banalt att bjuda på Banan splitt...men hade jag vetat att kvällens jubilar skulle bli så här glad, hade jag nog faktiskt inte satt mig emot. Tur att vissa stod på sig! Skulle nästan säg att det var kvällens höjdpunkt
Janne Banans BANANA SPLITT
1 banan, delad på längden
3 kulor vaniljglass
Vispad grädde
Manelspån
Chokladsås
Strössel
Inte så tokigt faktiskt!
Wow vilken fin afton ni verkar ha haft! Och ibland är saker i sin enkelhet allra bäst ;)
SvaraRaderaUnderbar lyx!
SvaraRaderaTuusen tack alla ni för en helt otrolig kväll! Allt var så himla gott och proffsigt ordnat!
SvaraRadera//Janne och Catrin