tisdag 20 mars 2012

Super smarrig och lätt middag med Cantadou!

Just nu går dagarna i rasande fart... lika fort gick det att få till en urgod kvällsmat med kyckling och Cantadou 4 peppar! Passar perfekt till en god sallad ifall man önskar hålla igen på kolhydraterna ;) 


Kyckling och Cantadou 
4 personer
600 gr kycklingfiléer, strinlade på längden
salt och peppar
Olivolja
1 pressad vitlöksklyfta
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
125 gra Cantadou 4 peppar
10 svarta oliver
2 msk finhackad färsk rosmarin
1 msk grovt krossad rosépeppar
Gör så här:
Skär kycklingfiléerna på längden. 
salta och peppra dem. Bryn dem lätt i stekpanna så de får fin färg.
Blanda vitlök, grädde, vatten, buljongtärning, Cantadou i en kastrull och låt det koka upp. Lägg filéerna i en ugnsfast form och slå över såsen. In i ugnen på 225°C i 20 minuter. Se så kycklingen är färdig rakt igenom. Strö över oliver, rosmarin och rosépeppar innan servering. Servera med sallad och pressad potatis, ris eller pasta. Smaklig spis!
Snabbt, enkelt och klart på ett kick!
Cantadou 4 peppar ger en mustig och härlig smak!

6 kommentarer:

  1. Låter "skitgott"!! Måste testas!
    /Annica

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen supersmarrigt ut! Bokmärker receptet på direkten :-)

    SvaraRadera
  3. Det här ska vi prova ikväll, lät så lätt och bra :) Perfekt mitt i tentaplugget.

    SvaraRadera
  4. Ser verkligen gott ut, detta måste jag testa!!

    SvaraRadera
  5. mmm dette så virkelig godt ut:)

    SvaraRadera
  6. Testade ikväll, supergott! La till lite knaperstekt bacon ovanpå, smaskens! Tack snälla Madde för gott recept!

    SvaraRadera