måndag 19 mars 2012

Vi startar måndagen med en TÄVLING!

Foto: www.torky.se


Ny härlig vecka framför oss, och jag tänkte starta denna med en tävling! Jag lottar du 5 stycken Edet Torky, som är enkel att hänga upp och perfekt att ta ur och ta med när det behövs. En sk. Torky on the go! Modern och fungerar utmärkt överallt! Här finner du massa olika smarta lösningar! Ta chansen att bli en lycklig vinnare! Det enda du behöver göra är att skriva vad det är du använder hushållspapper till mest och din signatur! Tävlingen pågår fram t.o.m. fredag 23 mars kl 12. Lycka till!


Ta även chansen att vinna en resa till New York för 2 personer och träffa kocken Marcus Samuelsson. Klicka här för att komma vidare till tävlingen!

11 kommentarer:

 1. Åh, jag har tänkt länge att jag ska köpa mig en Torky on the go men det har aldrig blivit av. Nu håller jag tummarna för att jag vinner en. Hushållspapper använder jag när jag rengör min spishäll, torkar upp någonting man spillt, torkar av händerna mm. Jag använder hushållspapper ganska mycket.

  Mvh. Ulrika E (ulrika@edberg.nu)

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Jag använder oftast hushållspapper till att torka upp spilld mjölk eller annan vätska vid matbordet. Sker ganska så ofta med en fumlig femåring.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Med tre barn är papper hårdvaluta i vårt hushåll. Det torkas näsor, spilld mat och för barnen är det ett måste att linda en bit runt när de äter kycklingben. Konstigt nog är de känsliga med att bli kladdiga om händerna när det äts kyckling men aldrig annars... :-D Har länge tittat på torky men aldrig blivit av att jag köpt nån. Perfekt att ta med i bilen och stranden kan jag tänka mig! Servetter har en tendes att blåsa iväg på stranden... Så jag håller tummarna för en vinst. :-)

  SvaraRadera
 4. Det är för att torka av spis och diskbänk, då jag anser att disktrasa 'r för ofräscht. Fredrik

  SvaraRadera
 5. Jag använder hushållspapper mest till att torka bort fett när det stänker runt spisen och när jag diskat stekjärnet och stekgrytan så torkar jag av med hushållspapper.

  Ingrid Ottosson

  SvaraRadera
 6. Jag använder hushållspapper till allt kladd barnen orsakar - perfekt!!!

  SvaraRadera
 7. Jag använder hushållspapper varje dag. Att torka av diskbänk eller som servett men bara när jag äter ensam :)

  Kram/Brigitta

  SvaraRadera
 8. Hushållspapper har en central roll på köksbordet eftersom vi varje dag använder det till att torka munnar, händer och bord. Hushållspapper är ett måste när man har barn!

  SvaraRadera
 9. Mest använder jag nog hushållspapper till att torka av kött och fisk. Har inga småbarn längre så det sölas inte så mycket i dette huset. När det är grilltajm föler det alltid med en rulle ut.

  SvaraRadera
 10. Användandet av hushållspapper har exploderat sedan vi fick barn. I 9 fall av 10 använder vi det till att torka kladdiga barnmunnar och händer efter maten.

  SvaraRadera
 11. Å en sån hade vart perfekt i vårt hem! Här går hushållspapper åt som smör. Som småbarnsförälder använder vi de dagligen o torka av barnens händer, mun, bord, golv, ja de mesta! E ett måste! Håller tummarna o få vinna detta pris!
  // Linda Nilsson

  SvaraRadera