fredag 27 april 2012

Grillning i april

Tjoooho på er denna fredagskväll! Hoppas ni liksom jag njuter av att det är fredag och en hel härlig helg framför oss. Imorgon har vi cykelfest här i området och det har varit lite stuligt med rätter, men nu så är det bestämt. DESSERT föll på vår lott! Kan ni tänka er att jag tänkte detta häromdagen och kom på vad jag skulle bjuda på!  Men det tänker jag inte avslöja här och nu...för tänk om just våra gäster finns här inne ;) Lovar återkomma på söndag om hur allting artade sig! Ikväll blev det grillning här hemma! Gott kött med Sverige skafferiets Pepparrot och öl glaze... Fantastico! Testa den säger jag bara! Till det hela blev det ostgratinerade potatishalvor, bea och sallad! 


Imorgon är det min HP-dag. Titta in då, för då bjuder jag på ett härligt recept med just HP-sauce som en av ingredienserna...


♥ Njut av fredagskvällen


Sverige Skafferiets Pepparrot och öl glaze kan varmt rekommenderas! God smak så det förslår... 




Finns det något som sätter fart på aptiten så bra som grilldoft?




Ostgratinerade potatishalvor
Förkoka potatisen. Ta en gaffel och rör runt lite, salta och peppra och strö över smakrik ost. In i ugnen på 225°C i ca 15 minuter. 




Sallad med tomater, fetaost, soltorkade tomater och mandariner.



4 kommentarer:

  1. Mums ser hur gott ut som helst : ) Trevlig helg kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Kul med cykelfest! Det ska vi ha här i vår lilla stad nästa lördag. Vi fick också efterrätt. Här i Kristinehamn är det första gången vi provar konceptet.
    Tack för in fin matblogg,
    Maria, Kristinehamn

    SvaraRadera
  3. Hej. Jag undrar var man kan hitta glazen du använt. Jag bor i kungsbacka men är i Varberg ganska ofta.

    SvaraRadera
  4. Hej Anette!
    I det flesta välsorterade matbutiker brukar det ha Sverige skafferiets sortiment. Hör efter i din matbutik! Annars går det att beställa på nätet, http://www.sverigeskafferiet.se. Kan varmt rekommendera lite andra produkter också, så som Basilika, Honung & Citron Pestodressing och Basilika rapsolja
    Lycka till! Gourmetmorsan

    SvaraRadera