fredag 7 september 2012

Äntligen freeeeedag! Jiiippiiii!

Misstänker stark att de är fler med oss som njuter av härligt fredagsmyyyyys! Åh visst är det härligt? Denna veckan har verkligen varit helt galet mycket... Men nu har jag kommit ikapp igen. Tog en utflykt till Gekås! Behövde uppdatera barnens garderob inför hösten och dagis-start! Helt otroliga priser... Varmfodrad barnoverall till Bella för 99 puffror! Heltvklart värt att åka dit kan man säga... Blev faktiskt några plagg till mig med, brukar väldigt sällan inträffa, så det blev några slantar mindre i plånboken på väg hem :-) Ikväll blev det framdukat olika parmesanostar från Zeta...Jag är nämligen utvald som Buzzador för Zeta. Parmesan är ju bara såååå gott! Tillsammans med lite vin och fikonbalsamico, blev det en fantastisk start på helgen :-) nu är frågan bara... Vilken lagringstid ska den bästa parmesanosten ha? Vi här hemma röstade vi på 22 månader.... Vad tycker ni?  

♥ Trevlig fredagskväll!




2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är så olika vad vi har parmesanosten till hur vällagrad vi vill att den ska vara, men oftast tycker vi bäst om de som är "mellanlagrade". Barnens favorit som de äter i skivor är en som är lagrad i 18 månader. Gott är det med parmesan i alla fall.
    Ha en trevlig helg. Kram.

    SvaraRadera
  2. Åh herreG så gott med parmesanost:)
    Vi har haft både fredags och lördagsmys med plock ...
    Ha det fint
    Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera