onsdag 19 september 2012

Hipp hurra för vår Bella idag!

Gokväll på er bloggisar!
Har precis slagit mig ner vid dator, och är sååå otroligt mätt! Har satt i mig alldeles för mycket smörgåstårta och så marängtårta  ovanpå det... så just nu vet jag knappt vad jag ska bli av... men gott var det! Smörgåstårta är underskattat! Eftersom jag tycker det är svårt att beräkna, tar jag alltid i för kung och fosterland... så nu har vi smörgåstårta för en hel vecka framöver! Fråga mig inte om jag är sugen på smörgåstårta, när helgen kommer... probably NOT! ;)  

Men vi fick iallafall firat vår underbara lilla älskling som idag fyllde 1 år! Det blev smörgåstårta, och Pavlovatårta, som verkligen är perfekt bjudmat! eftersom det varit heltiskt schema det sista, kändes det enormt bra att kunna beställa smörgåstårta att bjuda på. Till och med en mat-tokig, kan känna att det känns bra att göra det smidigt för sig ibland. Tyvärr blev det en smörgåstårta med alltför mycket majjo emellan, för min smak. Men det är klart bättre än en torr rackar ;) Eller vad säger ni? Någon som har tips på var man beställer den bästa smörgåstårtan i Varberg? Tipsa gärna! 
Nej, nu är barnen i säng, och jag ska faktiskt själv hoppas ner i sängen och njuta av ännu ett nytt nummer av "Elle Mat & vin" Lovely! 

Recept på Pavlova-tårtan hittar ni här!


♥ Kram till er allaBlåsa ut ljuset är inte lika intressant som hur den ska smaka...5 kommentarer:

 1. Vi beställde på Coop till sonens födelsedag. Riktigt goda, fina och väl tilltagna. Fick också massor över.

  Emelie

  SvaraRadera
 2. Vi har beställt från Kvantum några gånger, Kyckling & Bacon heter favoriten. Är oerhört glad att det börjat komma några utan räkor, då jag är skaldjursallergiker.
  Vart beställde ni ifrån?

  SvaraRadera
 3. Det där, det kommer att smaka!!!

  Vilken härlig bild på er dotter. Så söt hon är!

  SvaraRadera
 4. Lugnets livs är jättebra!

  SvaraRadera
 5. Eklöws i Derome har de bästa smörgåstårtorna enligt mig!

  SvaraRadera