söndag 21 november 2010

Lite för alla smaklökar!
























































Igår stod det verkligen helt still i huvudet på vad vi var sugna på att äta här hemma. Men till slut beslutade vi oss för lite av varje, vilket alltid funkar när man inte vet vad sinnena vill ha. ;)Men bäst var den gratinerade chevréosten på surdegsbröd på rucculabädd toppad med honung. Det var så vi nästan ångrade att vi inte hade gjort en STOR sån här macka... ;)
Jag fick ett underbart gott mousserat vin häromdagen, som vi öppnade å njöt av i fulla drag... Det var verkligen suuuuuuuuupergott! Tack Karin! Du vet minsann vad Gourmetmorsan gillar;) 
Vinet går att beställa här!

5 kommentarer:

  1. Den mackan är god, farligt god...
    Såg reklam för bubblet, kul att läsa någon som provat det. Kanske man får slänga iväg en beställning då.

    SvaraRadera
  2. Älskar att ha en hel drös med smårätter! Getosttoast är aldrig fel. Det andra ser också grymt gott ut.

    SvaraRadera
  3. Det ser ju supergott ut! Det serveras plockmat alldeles för sällan här hemma!

    SvaraRadera
  4. gud vad gott, älska chevre :) åt det som tapasrätt för några helger sedan, på toast med marmelad och nötter :)

    SvaraRadera