söndag 4 mars 2012

Då har man passerat 35!

Jaaa, då är det bara att lägga till ytterligare ett år  ;) Själv har jag inte funderat så mycket kring vilka siffror man innehar i ålder... Tur är väl det! Men just nu, när man skriver dem, känns det ändå som man helt plötsligt passerat någon magisk gräns. Åldersnoja? Nhä inte jag, men det känns allt lite konstigt måste jag nog erkänna. Men det är väl inte så mycket att fokusera på! Bättre att lägga krut på någonting annat viktigt, eller vad säger ni? Oavsett siffror hade jag en fantastisk födelsedag... Solen tittade fram och det kryllade av människor på varje uteservering i Göteborg som njöt i fulla drag, liksom jag. VÅREN ÄR HÄR! Det blev en hel del shopping och god mat hela dagen lång! Sedan var det mamma som hade fixat bästa middagen och födelsedagstårtan för kvällen. Lovar återkomma med receptet på den imorgon! Tårtan är en riktig höjdare, som har hängt med ända sedan jag var liten... Nöttårta med grädde och banan...Yammie!  
















Jag har länge gått och tittat på Matteus uppläggningsfat. Tycker verkligen de är hur fina som helst... och vad låg inte i paket om inte ett sådan! Tror ni jag blev glad :) Skulle lätt kunna ha mer av detta porslin i mina ägor... Sedan väntar en 5-rätters som mannen min ska ta med mig på! Det var verkligen inte heller en helt fel present... Han vet minsann vad man tycker om ;)





5 kommentarer:

  1. Grattis! Så fin dag du haft!

    SvaraRadera
  2. Lindha Johansson5 mars 2012 kl. 08:54

    Grattis i efterskott! Det låter som du fick en riktigt härlig helg med fint väder och god mat! :)
    Jag fyller också 35 i år... Men det ska jag nog glömma bort...

    SvaraRadera
  3. Stort grattis i efterskott! Låter som du fick en fint födelsedagsfirande. Allt Matteusporslin är så underbart. Jag skulle verkligen vilja ha en hel del... Kramis.

    SvaraRadera
  4. Grattis Madde!! Detta fat pryder mitt köksbord också. Väldigt användbart och mycket fint till tex en färgglad sallad! Kram Martina i Åskloster

    SvaraRadera
  5. Grattis i efterskott! Kan berätta att det blir bara bättre och bättre med åren. Jag har passerat 40 och trivs med livet som aldrig förr :)

    SvaraRadera