onsdag 7 mars 2012

Ny smak på våra godishyllor!

Redan onsdag, och vi är halvvägs in i veckan. Helt galet! Tycker inte det var längesedan det var måndagmorgon... Men onsdag är ju inte vilken dag som helst, det vankas ju onsdagspasta. Kan avslöja att det lutar åt färsk pasta, basilika, hyvlad parmesan och kyckling. Visst låter det gott? Jag återkommer med resultatet ;)
På onsdagar går Bella och jag på Babymassagekurs med flera andra mammalediga och deras små sötnosar! Här är det högt i tak, och vi har riktigt, riktigt roligt! Vi berör nog allt man kan prata om, (och det är inte lite, ska jag meddela) Den här chokladkakan har kommit upp mer än en gång. Många har provat den, men inte jag , så nu tyckte jag det var dags. Min åsikt vad nog...njaaaa Inte riktigt klockren, men inte heller dålig. Den får godkänt! Men det finns nog inte choklad som klår Marabou Schweizernöt, eller vad tycker ni?





7 kommentarer:

  1. Jag tyckte den var jättegod och jag gillar normalt inte saltlakrits.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar den! Har faktiskt en på lut i skafferiet!
    Tiden går fort när man har roligt!:)

    SvaraRadera
  3. Kolla in denna nya receptsajt med härliga recept!
    http://www.masterkocken.se/Recept

    SvaraRadera
  4. Jag tyckte den var hemsk i smaken : ( Marabou schweizernöt är en höjdare : ) kram Sofia

    SvaraRadera
  5. Jag gillar inte denna smak heller men dock nog salt lakrits men inte denna kombination

    SvaraRadera
  6. Jag älskar den här nya chokladen och tokbunkrar, för den försvinner väl antagligen fortare än kvickt... GB har dock tagit sitt förnuft till fånga och återinför lakritspucken :D

    SvaraRadera