tisdag 9 september 2014

Nyheter i mejerihyllan!
Återhämtar mig efter en härlig helg i Stockholm med en fantastiskt god Kvarg med smak av Persika Passion från Lindahls. Så otroligt god. Nån som testat? Om inte kan jag varmt rekommendera den. Likaså smaken citron och lime. Har kommit in i ett kvarg stimm. Men det är perfekt som mellanmål. Jag slår ett slag för Lindahls. 

Hur det gick i tjejmilen undrar ni säkert? Ja det kunde gått bättre. Fram till 5-6 km gick det fint, sedan ville inte kroppen lika mycket som jag. De som sprang runt omkring mig låg risigt till när magen vände sig ut och in och gav ett kraftigt illamående. Men i mål kom jag även fast jag inte var nöjd med min insats. Hade ju vid start slängt ur mig, att fasen ta den som bryter i vårt lag. I mål måste man ta sig. Så det fick man ju äta upp. Det står ju en New York resa på spel, så det var bara å ta sig i kragen och släpa sig in i mål ;-)

Nu är det bara att hålla tummarna för att laget "Vingänget" kammar hem den där New York resan. Hade suttit galet fint :-) 


 Hörs snart igen!


Detta inlägget är inte sponsrat. Det helt och hållet mina egna åsikter. En produkt som jag helt enkelt vill dela med mig av.


4 kommentarer:

 1. Förstår inte varför dom förgiftat den med aspartam :(

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, Lindhals kvarg är supergod. Provade persika-passion när jag var i Stockholm för ett par veckor sedan. Har inte hittat den i Varberg ännu, var hittade du den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ann-Sofie!
   Coop Forum Breared ska ha den.
   Kram Gourmetmorsan

   Radera
  2. Tack ska du ha! Har inte sett den där. Får dyka djupare i kylen.

   Radera