söndag 23 november 2014

Jubileumsfest med 20-tals tema!






































Bild: Tinablick

Hej på er!

Tröttmössa har det varit här idag! Det tar på krafter med att vara bortbjudna på dagar i rad ;-) Men så otroligt trevlig och massa god mat. Vår fredag lovar jag återkomma till då vi var hos underbara vänner som bjöd oss på mycket god mat.  

Igår firade Bildepån 90 års jubileum för all personal med respektive på Societen med tema 20-tal. Så kul för alla hade verkligen gått in för temat. Det var gangsters lite överallt så det gällde att passa sig ;-) 
Societen levererade fantastisk god mat, inte på temat 20-tal, vilket var tur, för det tror jag inte hade varit mycket att hänga i granen :-) Toast Skagen, Pepparstek på oxfilé och världens godaste, största crème brulée man kan tänka sig. Blev så mätt så hälften hade varit nog. Men det fick man dansa av sig med lite Charleston lett av Street Bourbon Band. Roligt att få vara med och fira detta jubileum, tack Bildepån

Istället för recept idag, blir det lite bilder från kvällen. Snart dags att börja ladda för advent, så i början på nästa vecka blir det lite advents tema. 


 På återseende!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar