div. tillbehör å sangria!
It´s summer
1 stor karaff
1 apelsin i skivor
1 äpple i skivor
1/2 dl socker
1 bit kanelstång
1 flaska rött vin
8 cl päroncocgnac
1 flaska 33 cl fruktsoda
Is
Blanda samman alla ingredienser och låt det stå
och dra till sig i minst 30 min innan servering!
Eva kunde knappt bärja sig
Mutti tomatketchup (min nya ketchup favorit)
Heinz tomatketchup ( Herr O´s ketchup val)
American BBQ sauce hickory Santa Maria
Chili aioli
HP Sauce
Johnny´s senap
Johnny´s hamburger dressing
Färsk potatis
Balsamvinäger
Flytande honung
Salt
Svart peppar
Hackad färsk rosmarin
Skär potatisen i klyftor. Blanda Balsamvinäger och flytande honung.
Ca 2 msk av varje. Häll över potatisen, och blanda runt.
Krydda med salt och peppar och hackad rosmarin.
In i ugnen på 200° tills potatisen är mjuka och lite krispiga!
Å jag förstår henne. Själva är vi alldeles för dåliga på att göra
oss av med alla smultronen... för det blir verkligen massor!
Åh det är nostalgisk när de dessutom hinner träs upp på strå
Det är verkligen helt ljuvliga kvällar vi har nu! Man bara
myser för fullt! Vill ju aldrig gå in....
Ny tävling hos Den Rockande Kocken, missa inte den... http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=153
SvaraRaderaVåra sköna kvällar är som bortblåsta. Här är det storm och ösregn sedan 2 dygn tillbaka :-( Din sangria lät god. Det är perfekt sommardricka.
SvaraRadera