skarpt... idag var det moster och kusin och barn som kom
över på lunch, vilket var jättemysigt! Man skulle kunna
sitta och prata i evigheter känns det som! Synd bara att tiden
springer iväg alltför fort! Det blev till att testa ett recept som
jag tänkt på länge, men inte blivit av... har tyvärr blivit liggande
i högen för öprövade recept! Men nu äntligen...Nu förstår jag
inte varför jag inte testat det innan, för det blev gudagott!
Gick hem hos alla, inklusive barnen, som fick smak för fisk!
Stekt spättafilé med smält fetaost, stekta
tomater och basilika
4 portioner
800 gr spättafilé
ströbröd
salt
vitpeppar
smör till stekning
Sås:
200 g fetaost
2,5 dl matlagningsgrädde
1,5 tsk honung
salt och peppar
Till servering:
200 gr coktailtomater
Smör till stekning
Basilika
Färsk potatis
Nyskördade lättkokta morötter
Gör så här:
Blanda ströbröd, salt och peppar. Panera filéerna och stek
dem några minuter på varje sida i smör.
Smula osten i grädden och värm. Tillsätt honung, och smaka
av med salt och peppar.
Halvera tomaterna och stek dem i smör, krydda lätt med salt och peppar
och strö över strimlad basilika.
Servera fisken med såsen, tomaterna och färskpotatis och morötter.
Oliver
som de åt som hejsan!
Solen tittade fram också, så altanen gick inte av för hackor
Vilka fantastiska sommarbilder!!! En riktig sommaridyll med allt som hör tilL!! Riktigt avis!! Jordgubbsmarmeladen ska jag nog försöka prova. Låter smaskens!!
SvaraRaderaTACK kära kusin för en helt fantastisk lunch och en mysig eftermiddag!
SvaraRaderaKillarna stortrivdes verkligen!
Fisk, jordgubbar och glass. Kan det bli bättre?
Kram på dig