söndag 3 april 2011

Jensens Böfhaus...

Söndag och utflyktsdag! Det gillar vi här hemma! Så vi satte kosan mot Göteborg och lite shopping, och vad passar inte bättre än ett lunchstopp på Jensens Böfhaus. Vi gillar det stället för att det går fort att få in maten, och lillgrabben hinner inte bli uttråkad innan vi ens börjat äta! De vet hur man roar barn på bästa sätt! Så trivs barnen, trivs även deras föräldrar! Åh maten tycker jag faktisk är helt ok. Kanske inte den mest inspirerande mat man ätit, men smakar bra och passar alla! Nu har de också ett härligt salladsbord att rycka in på, vilket är värt varenda krona... För oss blev det Hackeböf med råstekt potatis och deras favoritsås! Yammie! 


Nu är lillkillen i säng, och jag tänkte bänka mig framför TV´n, för på TV4 visar de filmen Taken, som är en superfilm, enligt mig. Någon mer som tycker den är bra? Finns tyvärr en viss tendens att ögonen blir väldigt, väldigt tunga...Vi får väl se hur länge jag klarar det  ;) Ha en go fortsättning på söndagen!






4 kommentarer:

  1. Ser supernice ut. Jag går alltid in på din sida för att få tipps på god mat.
    Kram kram
    Mimmis

    SvaraRadera
  2. Jensens har vi hamnat på ett antal gånger och precis som du skriver så är det en perfekt lunchrestaurnag. Det enda vi saknar på deras ställen i Sverige är den underbara salladsbuffén som de har på de Danska restaurangerna. Där kan man verkligen äta sej proppmätt på bara grönsaker...

    SvaraRadera
  3. Hej Mårtenssons kök! Nu har de salladsbuffén även i Sverige. Så det är bara att hugga i nästa gång ni besöker Jensens :-) Kram

    SvaraRadera
  4. Jag älskar Jensens favoritsås! Funkar perfekt att äta lunch. Varit på Jensens med bekanta som har barn o menyn för barn roade till o med mig ;-)

    SvaraRadera