Jag lovade ju er receptet på den smarriga mintkakan som
Bomans bakat i lördag. Nu är det bara in i köket och baka
världens godaste kaka inför helgen...Här kommer receptet:
Bomans smarriga mintkaka
2 dl socker
4 ägg
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
200 gr smör
200 gr mörk choklad, funkar bra med blockchoklad
After eight mintkaka
Vispa ägg och socker.
Blanda i mjöl och bakpulver.
Smält smör och choklad.
Häll i smörad springform.
Grädda i 10-15 minuter på 225°C. Skall vara dallrig när du
tar ut den ur ugnen. Fazer alt Marabous mintchokladkakor och
smält över vattenbad för att sedan ringla över kakan.
Låt stå över natten. Floursockra kakan
innan servering. Servera med bär och grädde.
en kommentar från Boman :)
SvaraRaderaJag har använt Fazer alt Marabous mintchokladkakor och smält över vattenbad för att sedan ringla över kakan.