måndag 2 augusti 2010

Vildhallon vs mygg

Igår när jag var ute och gick en runda i skogen, blev
jag plötsligt såååå sugen på att plocka hallon! Vem vet
bäst var det riktiga hallonställena finns? Jo, MOSTER!
Så efter ett snabbt telefonsamtal, begav vi oss ut i
hallonsnåren... Hon först, och med mig i hasorna
visade hon mig ett riktigt drömställe! Efter 1 timma
var hinken hysat laddad med underbara röda bär...
och jag sönderbiten av myggen! Men vad gör man
inte... Nu ska man bara bestämma sig för vad man ska
hitta på...? Det lutar år hallonsylt, eller har ni några andra
tips på vad man skulle kunna gör med de ljuvliga bären?




4 kommentarer:

  1. Åååh vad gott med vildhallon! Får du två dl över, rör ner dem i en bunke tillsammans med ett pkt mild naturell yoghurt, 1 urskrapad vaniljstång och 1,5 dl socker. Jag har gjort det med vanliga hallon, men hela tiden önskat att det var vildhallon istället!

    SvaraRadera
  2. Tack Helena! Det här ska testas...låter smarrigt!
    Kram Gourmetmorsan

    SvaraRadera
  3. åh, jag älskar vildhallon! jag gjorde saft på mina (vilket jag har glömt att blogga om, kom jag på nu...) som blev helt fantastiskt god!

    kram C

    SvaraRadera
  4. Vilka fina vildhallon! Vi har fullt i skogen bakomhuset, men tyvärr har regnet förstört dem en hel del. Men de har räckt till lite muffins och att äta direkt från snåren ;-)

    SvaraRadera