tisdag 23 mars 2010

Crêpes á la prins Bertil

Crêpes som fylls med hemmagjord hollandaisås,
räkor och dill blir ett lyxig kvällsmål med kungliga
anor. Vill man göra det ruskigt smidigt tar man färdig
hollandaissås från Knorr och slänger ihop i en kastrull
i med lite dill och blanda i räkorna. Fyll pannkakor som
du köper färdiga, så vips är nästa middagen klar.
Utan större krångel och en massa tid...Snabbt och lätt
helt enkelt... Det gillar vi :-)

Crêpes à la Prinse Bertil
8 st
Färdiga pannkakor
Fyllning:
500 gr räkor med skal (200 gr skalade)
3 msk hackad dill funkar med fryst
1 sats knorr hollandaissås
1-2 dl riven ost

Gör så här:
Blanda såsen och lägg i dillen. Låt såsen kallna.
Tillsätt räkorna i såsen.
Värm pannkakorna lite lätt och lägg på fyllningen,
och rulla ihop dem.
Lägg i ungfast form och strö riven ost över.
In i ugnen på 250°C i ca 8 minuter.
Servera med en sallad!


1 kommentar: