Igår hade gymnasieskolans restaurangelever italiensk afton,
i form av en 6-rätters middag. Här hade mamma bokat bord
och vi fixade barnvakt. Det är lyx det! Men efter 3,5 timmas
ätande var vi såååå mätta att vi i stort sett rullade ut från
restaurangen:-) Idag blir det en lättare frukost, men av någon
konstig anledning är man allt lite sugen på mat när man vaknar.
Visst är det konstigt?
Mamma och pappa njöt i fulla drag!
Baconlindade dadlar fyllda med chevre ost.
Fänkål- och potatissoppa, halstrad pilgrimsmussla och grissini.
Vitt vin: Canaletto Chardonnay Verdeca (Italien)
Bruschetta med mozzarella och parmaskinka
pinjenötter.
Vitt vin: Canaletto Chardonnay Verdeca (Italien)
Grapefruktgranité (den enda rätten som inte föll oss så värst
i smaken. Jonas jämförde den med att gå ut och slicka på
en lyktstolpe)
Stekt ankbröst, friterade parmesan- och risbollar,
rostad paprikasky.
Pistageglass -Gelato di pistaccio med Piccolo panettone
Dessertvin: Recioto Amabile (Italien)
Nu i efterhand undrar jag hur vi fått i oss all denna mat...
Men katten så gott de var!
Tagliolini med vitlöksfrästa tigerräkor, körsbärstomater och
SvaraRaderapinjenötter. - det där såg farligt gott ut!
Mmmmm,såg mycket gott ut! Jag älskar italiensk mat. Men jag förstår att ni blev mätta :-)
SvaraRadera