Karibisk ananas med coco-glass!
4 personer
2 färska ananas
3 cl Captain Morgon Mörk rom
3 cl Malibu
1 msk smör
1 tsk svartpeppar. nymalen
0,5 l vaniljglass
2 st dubbel co-co
Gör så här:
1. Kör co-con i en mixer eller finhacka den.
2. Tina upp glassen något så när och blanda ner co-con med en elvisp i glassen.
3. Ställ in i frysen.
4. Skala och finhacka ananasen i centimeterstora tärningar.
5. Hetta upp en stekpanna med ca 1 matsked smör.
6. Stek ananasen på hög värme och tillsätt spriten och svartpeppar stek i ytterligare ca 5 minuter.
7. Servera varm i martiniglas på fot med en kula av glassen uppe på.
8. Garnera med ananasblad!
Jag gjorde också den där desserten i lördags, men bytte ut ananasen mot mango och det blev otroligt gott. Lägger ut mitt recept senare i kväll.
SvaraRaderaDet låter sannerligen som något som hade passat min smak ypperligt :D Så gott!
SvaraRaderaSåg oxå denna efterrätten och föll som furor, ska absolut prova göra den, frågan är bara när?
SvaraRaderaDet där låter riktigt gott!
SvaraRaderaDen blev jag också lite sugen på att testa. Ser väldigt gott ut!!
SvaraRaderaJag tänkte också prova den här. Såg så gott ut. :)
SvaraRaderaVilken dessert! Jag älskar allt i den!
SvaraRaderaSer riktigt smaskigt ut! Passar alla dagar i veckan :-)!
SvaraRaderaHej, hej! Hittade hit av en slump för några veckor sedan då du räddade min familj från ytterligare en kvällsmat bestående av köttbullar och pasta - tack, tack! Det här lät riktigt gott, men först ska jag göra de där Ooye Gooye browniesarna. Tack och hej!
SvaraRadera3 dl rom.. nääe i receptet skall det vara 3 cl
SvaraRadera