onsdag 15 december 2010
Pasta Pesto med kyckling!
Det här med matlagning kommer verkligen i kläm, nu när det ska fixas och trixas så här inför julen! Så efter att ha kommit hem sent ikväll efter en julklapps-ride på självaste Gekås i Ullared , fick det bli en snabb onsdagspasta. Då passar det verkligen med Pasta Pesto, som går i ett nafs... Hur har ni det så här innan jul? Har ni mycket att stå i?
Pasta Pesto med kyckling
2 personer
2 strimlade kycklingfiléer
salt och peppar
10 champinjoner
3-4 msk pesto, färdig på burk
2 dl grädde
Färsk pasta
1 dl finriven parmesan
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisning.
Strimla kycklingen och salta och peppra. Stek den tills den blir klar. Skiva champinjonerna, tillsätt de till kyckligen. Blanda grädde och pesto, salta lite.
Häll det över kycklingen och tillsätt parmesanen, men låt lite vara till garnering. Låt det bli varmt. Servera det genast tillsammans med pastan....
Etiketter:
Kyckling,
Onsdagpasta,
Pasta
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Så enkelt och så gott!! Försöker att inte stressa. Gör det jag vill. Åker till mina föräldrar över jul så känns som man får allt serverat. Men julklappar ska handlas och pysslas med...
SvaraRaderaJo nu är det full fart...Imorgon åker vi till Sverige över helgerna, ska bli så mysigt. Har du något favorit märke för pesto? Jag tycker all färdig på burk som jag testat har någon konstig (äcklig) bismak.
SvaraRaderaHej Kaksmulan!
SvaraRaderaHärligt att ha en resa till Sverige att se fram emot! Här snöar det som bara sjutton, så det ser ut som vi får en vit jul! Ang peston, tycker jag faktiskt att Barrillas funkar bra, om man vill att det ska gå fort! Annars är den egen den absolut bästa! Kram Gourmetmorsan