tisdag 8 mars 2011

Ännu en härlig dag...





































Åh det känns nästan som om våren är på väg...trots några minusgrader i morse! Solen skiner och kommer man i lä känner man hur den värmer...*härligt* Imorgon säger de att annat väder är på väg...SNÖ...bhrrrr! I fredags fick jag en liten överraskningstripp och tänkte dela med mig lite om vad kvällen erbjöd... Vi startade, mannen och jag, på Heaven 23, längst upp på hotell Gothia Towers, för lite härliga drinkar och fantastiskt utsikt över Göteborg. Där serveras helt underbara räkmackor, ifall ni besöker det framöver, bör de inte missas ;)  När vi satt där dök svägerskan och svågern upp, fast jag ska villigt erkänna att jag hade dessa misstankar redan innan...;) sedan bar det av till restuarangen Puta Madre, en sydamerikansk restuarang som är inredd som en bordell...supercoolt måste jag säga. Tyvärr fick inte maten några höga poäng ifrån oss, men det är absolut ett grymt ställe att besöka för en drink! De har nordens största sortiment på Tequila! Så där kan man gå loss... ;) Sedan fick man krypa ner i härliga hotellsängar... och så skulle man sova länge var det sagt! Men det går ju aldrig, när man kan! Varför är det alltid så??? Det måste varit den där härliga frukosten som jag visst väntade..som gjorde att jag inte kunde somna om ;) Men det är såååå mysigt att få sig en liten överraskning, och det var verkligen en lyckad present! Jag fick så många andra fina presenter, men de får jag ta i ett annat inlägg! Ha en ljuvlig tisdag!


Utsikten från heaven 23! Nåbel!


Förrätten bestod av olika friterade 
ingredienser...Nja..så där måste
jag nog säj! 

Nachos, med guacamole!
Guaccan, var helt underbar med,
avocado, chili och koriander!

Lammlägg som var så mört, så mört!

Vinlistan som var beskriven
som bordelldamer.
Kul beskrivning på vinerna!

5 kommentarer:

  1. Så roligt med en övraskningstripp. Puta Madre lät spännande, synd att maten var så där. Huvudsaken de har goda drinkar ;-)
    Men visst är det konstigt att man aldrig kan sova länge när man får. Samma är det med barnen. Man får väcka dem för att åka till dagis och de lediga dagarna är de minsann upp och studsar mer än lovligt tidigt :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, den räkmackan går inte av för hackor ;-)

    SvaraRadera
  3. Var det kanske någon som fyllde år? Vilken härlig make du har.
    Kramar från Skåne

    SvaraRadera
  4. Härligt med övernattningen, extra gott är det ju med hotellfrukosten som serveras. Speciellt skönt när man slipper allt det där som bäddning och diskning:)

    SvaraRadera
  5. vi har också varit på puta madre - och jag var inte heller imponerad. min vegetariska rätt var så smaklös att den smakade papper. morr. heaven 23 däremot är vårt favvoställe! vi bor precis bredvid, så det är rullavstånd hem när man ätit där. låter som att ni hade en grym kväll, hur som helst!

    SvaraRadera