fredag 12 februari 2010

Kyckling med pesto och parmaskinka!


Det är verkligen gott att få sätta sig vid dukat bord, och bli
bortskämd med underbart god lunch. På Breared, rättare sagt
på Skiffergatan hos Annelie stod bordet färdigdukat för att bara
slå sig ner. Det bjöds på kyckling med bulgursallad och sås.
Verkligen hur fint som helst denna fredag! Vilken start på helgen!
I like!

Pestobakad kyckling med parmaskinka och bulgur
Kycklingfilé
Fetaost
Parmaskinka eller Pärsons kallrökta skinka

Skär ett snitt i kycklingfilén.
Blanda creme fraiche med pesto och bred över kycklingen
och linda para skinka runt. Lägg i ugnsfast form och baka
i ugnen på 200 grader tills kycklingen är genomstekt.

Bulgursallad:
Koka bulgur enligt förpackningen och blanda den tillsammans
med ruccula och fetaost och coktailtomater.

Sås:
Blanda creme fraiche tillsammans med italiensk
salladskrydda och paparikpulver.
Smaka av tills du tycker att det är bra smak.

Klart att servera! Lovely!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar