Av rester från igår, slängde vi snabbt och lätt ihop en pasta,
innan jag skulle iväg på fotokurs. Det var faktiskt riktigt gott!
Farfalle med fläskfilé
4 portioner
400 gr farfalle
400 gr fläskfilé stekt och strimlad i bitar
100 gr valnötter
200 gr kronärtskockshjärtan
Persilja 2 msk
1 vitlöksklyfta i skivor
1,5 msk kalvfond
8-10 soltorkade tomater i strimlor
3 dl grädde
1 tsk socker
Soja för färgen
Salt/pepppar
Gör så här:
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
Dela kronärtskockan i mindre bitar. Stek den i panna
och strö över persiljan. Tillsätt den skivade vitlöken, och
låt steka någon minut till. Lätt i soltorkade tomater och
häll på grädden. Tillsätt kalvfonden, soja och socker.
Tillsätt fläskfilén. Smaka av med salt och peppar.
Servera med nykokt farfalle.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar