söndag 7 februari 2010

Mamma, en fräsch 60 åring!

Här skulle det firas... Min mamma fyllde 60 år och hela familjen
plus moster och morbror åkte till Hestraviken. Ett litet mysigt
Wärdshus och hotell, endast 2 timmars bilresa inåt landet.
Här skulle det SPA:as, äta och sova gott och bara umgås.
Verkligen ett helt underbart ställe som jag verkligen
rekommenderar. Å maten ska vi "bara prata" om :-)...
Den var verkligen värd full pott...det var vi alla eniga om,
inkl. barnen som fick en alldeles egen meny! Här hade
man verkligen tänkt till...





Menyn

Förrätt: Skaldjurssallad på plasternackscreme
med currykrutonger och örtskott
Vin: 2006 Gewurtztraminer Bergeim, Frankrike

Varmrätt: grillad hängmörad ryggbiff med tomatbearnaise,
confittotomater och klyftpotatis.
Vin: 2008 Alamos Malbec, Argentina

Dessert: Vanilj creme brûlée med kolakokta päron
och björnbärssorbet.
Vin: 2002 Trius Icewine Vidal, Kananda

Barnmenyn Förrätt: Djursmörgåsar
Visst va det mysigt! Här hade man minsann tänk även
på de små...

Dessert: Nellie åt kladdkaka med grädde och bär


Dessert: Alma åt marängswiss

Måste jag säga att vi hade en toppen weekend! Förutom
ljudande brandlarm som störde nattsömnen för vissa av oss.
Vilken start på 60-årsdagen, att stå ute i en timma i minus
6 grader... Men tur i oturen att inget allvarligare hände!
Så medans mamma och pappa fick tillbringa 1 timma ute
mitt i natten... sussade vi andra gott i varma sängar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar