fredag 15 januari 2010

Äntligen fredag...

...och som bjöd på inbakad kassler till lunch!
Mamma har en viss snits på det här och det bästa
av allt är att hon skär kasslerskivorna jätte tunt,
vilket gör att såsen gottar in sig riktigt mycket.

Inbakad kassler med vitlöksost

Kassler i tunna skivor
Färsk smördeg

Blanda Boursin (vitlöksost)
2 dl creme fraiche
finklipps persilja
Salt och peppar

Lägg kasslerskivorna på smördegen.
Klicka blandningen mellan skivorna.
Lägg över mördeg och tryck ihop kanterna
så det blir ett fint litet paket.
Pensla med ägg och strö över sesamfrön .
In i ungnen på 200°C tills de fått fin färg.

Servera med ris och sallad.

Innan de ska in i ugnen på 200°C


Blir extra gott med Boursin vitlöksost. Finns den inte går det bra
med annan vitlöksost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar