lördag 16 januari 2010

Lördagskvällen bjöd på Tapenadefilé

Vi bjöd in svågern på tapenadefilé och slötittade på TV
och bara myste... Ibland är sådana lördagar helt
underbara!



Tapenadefilé 4 portioner

ca 4 port
1 stor fläskfilé, putsad
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 msk soya
4-5 msk tapenade
2 vitlöksklyftor, pressade
salt & peppar

Lägg filén i en ugnsform. Rör ihop allt de andra och häll över filén.

In i ugnen 175 C, ca 1 timme. När filén är klar så ta upp den ur

såsen och skär i skivor. Rör om i såsen och lägg tilbaka den skivade filén.

Klart!! Servera med ris eller potatis och en härlig sallad!


2 kommentarer:

  1. vad har Jonas för mössa? - Ny? Han är alltid först med ALLT!

    SvaraRadera
  2. Det här receptet är något jag verkligen kan rekommendera! Otroligt smidigt och gott framför allt. Föll även 3åringen i huset i smaker. Tack för en kanonblogg madde! Kram

    SvaraRadera