onsdag 13 januari 2010

Ny variant av Korvstroganoff!

Man får verkligen tänka till lite vad det gäller veckans luncher,
och dagens lunch fick bli en liten ny tappning av korvstroganoff.
Min mor fick äran denna dag att bli min lunchgäst, och hon gav
rätten mer än godkänt... Testa ni med och låt mig veta vad ni
tyckte om den!

Korvstroganoff 4 personer

400 gr falukorv
1 gul lök grovhackad
2 dl mjölk
2 dl grädde
1 ask cocktailtomater
3 msk sötstark senap
3 msk chilisås
2 msk tomatpuré
1 dl hackad gräslök
salt och peppar

Strimla korven och hacka löken
Stek på svag värme
Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Låt småputtra några minuter.
Serva med ris och sallad.





1 kommentar:

  1. Håller på och laga korvstoganoff, så hade jag lite cocktailtomater över, så prövar att hälla i dom, lär säker bli gott!

    SvaraRadera