Tjoooooooooho! Då var det fredag igen.......åh jösses vad
veckorna springer iväg fort... Med en helg framför sig med
AFTER BEACH PARTY med maskerad, så kommer garanterat
helgen gå lika fort! Känns just nu inte så mycket After Beach
med ynka 3 grader imorse, men men...Med min planerade
maskeradutstyrsel kommer jag iallafall inte att frysa
Sug på den ni! Jag lovar återkomma med bilder och hur
galejet gick av stapeln. Men innan dess ska jag ge er ett tips
på en fredagsfavorit som NI BARA MÅSTE GÖRA!
Den är bara såååååååå gooooood
Kycklingfilé i balsamico och örter!
6-8 personer
6-8 personer
8 kycklingfiléer
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Marinaden:
1 dl olivolja
1 dl balsamvinäger
4 msk flytande honung
1 tsk gourmetsalt
1 krm svartpeppar
2 vitlöksklyftor
1 kruka färsk örtkryddor tex. timjan eller oregano.
(Funkar också bra med Findus frysta Italienska örtkryddor)
Gör så här:
Salta och peppra filéerna. Stek kycklingfiléerna i smör.
Blanda marinaden. Dela kycklingfiléerna på längden.
Lägg dem i marinaden. Låt de marineras några timmar.
Går perfekt att låta de ligga över natten.
Servera dem till en god sallad och potatisgratäng
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Marinaden:
1 dl olivolja
1 dl balsamvinäger
4 msk flytande honung
1 tsk gourmetsalt
1 krm svartpeppar
2 vitlöksklyftor
1 kruka färsk örtkryddor tex. timjan eller oregano.
(Funkar också bra med Findus frysta Italienska örtkryddor)
Gör så här:
Salta och peppra filéerna. Stek kycklingfiléerna i smör.
Blanda marinaden. Dela kycklingfiléerna på längden.
Lägg dem i marinaden. Låt de marineras några timmar.
Går perfekt att låta de ligga över natten.
Servera dem till en god sallad och potatisgratäng
eller klyftpotatis.
Smaklig fredagsspis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar