helt underbar! I fredags var det överraskningarnas galej,
för våra grabbar som vi skickade iväg till bastun och
bubbelpoolen medans vi lagade en middag.
Vi bjöd på torsk inlindad i parmaskinka med soltorkade
tomater med mos och lättstekta grönsaker och citronsås!
Sedan blev det en riktigt höjdare till dessert, som passar
perfekt så här på hösten! Varma päron med digestivekex
och vaniljglass! Yammi...yammie!!!!!!
Igår tog vi oss en dag på Asia Spa och det kan jag lova, var
helt underbart... Jag återkomma senare ikväll med bilder
och ännu mera gott i matväg
Kram så länge!
Höstens päronskörd med krisp
4 personer
4 conferencepäron eller äpple funkar också
Ljus sirap
Digestivekex
Kanel
Vaniljglass till servering
Skala och tärna päronen.
Stek dem i en klick smör tills de mjuknar.
Ringla över sirap, beroende på hur sött man önskar.
Strö över kanel.
Krossa digestivekex över och rör runt.
Häll upp i serveringsglas och klicka över vaniljglass....NJUT!!!!
krossade digestivekex.
Nu har MIN helg börjat, haha. Jag har äntligen fått lite egen tid. Ditt päronrecept ser jättegott ut.
SvaraRaderaVilken bra idé med digestive kex! Alttid gott med lite crunch.
SvaraRaderaÅh, en heldag på spa, det låter mumma det.
SvaraRaderaHej hej, skulle väldigt gärna vilja ha receptet på fisken med tillbehör. det ser otroligt gott ut ;) tack för en kanonblog. kram
SvaraRaderaHej Jennie!
SvaraRaderaKul att höra från dig! Receptet på fisken kommer, absolut! Håll ut till imorgon bara....:-) Kram Gourmetmorsan